Iskustva klijenata

Pročitajte utiske polaznika nakon završenih kurseva kod nas

Ovaj kurs daje fantastične praktične alate ne samo za jasno i pravilno postavljanje ciljeva, već i za njihovo praćenje i ostvarivanje. Posebno mi se sviđa posvećnost predavača gde i nakon kursa kroz grupni rad se i dalje motivišu polaznici i prati njihovo ostvarivanje ciljeva i napredak na nedeljnom nivou.

Mima Varničić
Doktor tehnolških nauka

Trening Finansijska inteligencija je bio fantastičan. Napravljen je da širi vidike i podstiče nas da razmišljamo drugačije. Mnogo korisnih alata sam naučila i primenila koji mi pomažu da upravljam svojim finansijama. Najveća vrednost je naučiti kako da novac radi za tebe, i iz dana u dan biti brže svom cilju  Toplo svima preporučujem ovaj trening,

Jovana Krstić
Diplomirani hemičar i osnivač kreativnog centra za tinejdžere

Uvek sam imala problem sa organizacijom vremena i prioriteta i zbog toga sam odlučila da pomognem sebi kroz ovaj kurs. Zahvalna sam Milošu Pešiću koji mi je pomogao da raspodelim svoj dan po prioritetima i pomoću raznih alata za organizaciju vremena sam uspela da rešim svoje fokuse i prioritete.

Meleni Radovanović
Preduzetnik

Zvaršio sam nekoliko kurseva u Centru za razvoj potencijala: Finansijsku inteligenciju, Upravljanje vremenom i Donešenje odluka i postavljanje ciljeva.  Kada sam prošao kurs po kurs potpuno sam se prijatno iznenadio za količinu informacija koje sam usvojio. Najveća vrednost za mene u finansijskoj inteligenciji je bila da zaista odredim gde mi najviše novca ide, kako da isplaniram budžet i koji du sve načini zarade… Iz dana u dan imam sve više novca baš zbog ovih navedenih stvari. Kurs “Upravljanje vremenom” mi je mnogo  značio i meni lično bio najznačajniji kurs. Definitivno imam kontrolu nad svojim vremenom, ne dozvoljavam nekome sa strane da mi to uruši, imam više vremena za neke slobodne aktivnosti, organizovaniji sam dosta, unapred znam šta me čeka u mesecu i psihološki se pripremam. I na kraju je tu donošenje odluka i postavljanje ciiljeva kao  veoma bitna stavka. Pre kursa sam dosta sam bio nesiguran i nisam znao da postavim cilj. Imao sam predoseća da postoje neke olakšavajuće tehnike za to i upravo sam te ehnike i otrkio na ovom kursu. Kao i prethodni i ovaj kurs mi je mnogo značio.  Bilo koji kurs da odaberete biće super korisno za Vas.

Filip Vešković
Preduzetnik

5/5

Kao neko ko je pohađao mnoge kurseve i treninge, moram izneti oduševljenje treningom “Komunikacione veštine i uticaj u komunikaciji” Centra za razvoj potencijala. Rad u malim grupama, odličan balans teorije i praktičnih vežbica, mogućnost konsultacija sa izvrsnim predavačem nakon završenog treninga, priručnik sa vežbama koji dobijate na mejl adresu zajedno sa korisnim linkovima, samo su neke od stvari koje ovaj kurs donosi. Iskrena preporuka svima koji žele da rade na sebi i svojim mekim veštinama!

Tina Lukovac
Apsolvent Fakulteta političkih nauka

Najviše mi se dopala atmosfera na treningu. Komunikacija između trenera i učesnika bila je organska i spontana, što je omogucilo razmenu ideja i iskustava na jako opušten i dinamičan način. Najveća vrednost ovog treninga za mene, pored gomile lako primenljivih tehnika za upravljanje vremenom, bio je podsetnik da je svaki sat života dragocen i da se treba tretirati kao takav.

Bojana Zdravković
Profesor engleskog - Corporate English Trainer

Kada sam usvojila smernice sa kursa postalo mi je jasno gde mi odlazi novac, a do tada nisam bila svesna. Sada mi je mnogo lakše pratiti i rasporediti troškove, konstantnim vođenjem troškova kao i zarada imam jasniji uvid šta je to što mi donosi zaradu, a šta su to troškovi koji nisu neophodni. Pored svega toga, kurs mi je dodao elana da se bavim „nemogućim“ poslovima. Predavači su uspešni ljudi, ne samo na ličnom polju, veću su svi uspešni u svetu biznisa. 

Milica Zarić
IT Inženjer

Kurs „Tehnike efikasnog učenja“ mi je dosta pomogao u savladavanju gradiva na fakultetu. Naučila sam da dobro organizujem svoje učenje i da što lakše savladam obimne lekcije. Uz pomoć brzog čitanja uspevam da više puta za kratko vreme pređem obimnu lekciju. Mentalne mape i tehnike pamćenja mi pomažu da trajno zapamtim sve bitne podatke. Kurs mi je dosta pomogao i u  savladavanju javnog nastupa. To mi jako pomaže u prezentovanju prezentacija i studija slučaja koje svakodnevno imam na fakultetu.  Na kursu sam upoznala i jako fine i zanimljive ljude koji su me motivisali da budem bolja u tome što radim.

Marija Ćirić
Student

5/5