Tehnike učenja - informativno predavanje

Učenja je veština koju treba naučiti i kojom treba ovladati.

Međutim, u životu učimo mnoge stvari, ali možda najvažniju propustimo – a to je da naučimo kako da učimo!

 

Na ovom besplatnom predavanju imaćete priliku da saznate koje tehnike učenja nam mogu pomoći u tome.

 Na ovom informativnom predavanju:

  • Upoznaćemo se sa problemima i izazovima koje deca i studenti najčešće imaju u učenju i koje treba rešiti.
  • Upoznaćemo se sa time kako naš mozak uči, kako bi trebalo da izgleda proces učenja i koje su faze učenja u tom procesu.
  • Prezentovaćemo i demonstrirati tehnike učenja putem kojih možemo unaprediti ceo proces učenja i povećati nivo koncentracije i pažnje.
  • Saznaćemo kako funkcionišu i kako možemo naučiti brzo čitanje, mentalne mape, tehnike pamćenja i organizaciju učenja.

Učenje postane mučenje već deci u osnovnoj školi, a zatim se nastavi u srednjoj školi i na studijama…U toku školovanja deca i mladi ljudi doživljavaju veliku količinu stresa i ulažu mnogo vremena i truda da ostvare željeni uspeh. A sve može biti lakše, jednostavnije i efikasnijeuz tehnike učenja.

Nepoznavanje adekvatnih tehnika učenja, u kombinaciji sa sveprisutnim nedostatkom koncentracije, pažnje i motivacije, deci i studentima stvaraju probleme u učenju i odražavaju se na uspeh u školi ili na fakultetu.

Dobra vest je da postoje tehnike učenja, koje svako može da savlada i pomoću kojih učenje postaje lakše, brže i efikasnije, uz poboljšanje koncentracije i pažnje.

Predavanje je besplatno i namenjeno je svima, a pogotovo roditeljima koji žele da saznaju kako izgleda dvomesečni kurs efikasnog učenja na kojem njihova deca mogu da nauče kako da uče!

Informativno predavanje o tehnikama učenja održaće se u prostorijama Centra za razvoj potencijala u Yu Biznis Centru, Bulevar Mihajla Pupina 10A, Novi Beograd

Zbog ograničenog kapaciteta, prijava za predavanje je obavezna u priloženom upitniku, gde ćete moći da izaberete i termin koji Vam najviše odgovara.