Budite spremni za intervju za posao

Tragate za novim poslom – na tom putu vas očekuje razgovor za posao na kojem morate predstaviti sebe na najbolji mogući način i od tog razgovora sve zavisi. U ovim situacijama ljude najčešće muče sledeće stvari:

❓ ,,Nemam dovoljno iskustva!“
❓ ,,Potpuno se tresem pred ovaj intervju!“
❓ ,,Nisam se obukao/la kako treba!“
❓ ,,Hvata me panika, mozak mi blokira, ne znam šta da kažem!“
❓ ,,Vidi koliko ljudi je prijavljeno, sigurno da imaju više iskustva nego ja!“
❓ ,,Šta će da me pitaju? Šta ja njih da pitam?“

Kroz praktičnu radionicu naučite kako da savladate strahove koji se javljaju pred intervju za posao i predstavite sebe u najboljem svetlu. Zanimljivim vežbama naučite da pretvorite svoje nedostatke u prednosti, razvijete samopouzdanje i kroz simulaciju intervjua naučite kako da se nosite sa različitim tipovima intervjuera. Jer ključ uspešnosti na intervjuu uglavnom ne leži u iskustvu i osobinama koje posedujemo, već u tome na koji način ih predstavljamo, kako ih ’’prodajemo“ i kako se ponašamo u datoj situaciji.

Predavač

Katarina Mladenović

U radu se vodim Bernovom izrekom da smo po rođenju svi “prinčevi i princeze” koji kroz  proces civilizacije i odrastanja razviju neku drugu, ne tako pozitivnu sliku o sebi, a da radom na sebi ponovo možemo aktuelizovati  svoje osnovne vrednosti i kapacitete i osloboditi sve svoje zaboravljene potencijale. Na svojim kursevima i radionicama koristim  proaktivan i iskustveni način rada, usmeren na sticanje iskustva i međusobnu razmenu ideja, što polaznicima omogućava da naučeno na treningu odmah i praktično primene i lakše usvoje.